Overslaan en naar de inhoud gaan
Bouwcampus: Meet. Greet. Learn
Boek de Bouwcampus
STATE OF THE ART GEBOUW MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN

Onze veelzijdigheid aan zalen biedt voor ieder wat wils, gaande van vergaderzalen met een capaciteit van 12 personen tot een conferentiezaal die plaats biedt aan maar liefst 300 personen. Elke zaal is standaard voorzien van de laatste technologische snufjes. Heeft u speciale wensen? Of wenst u ook beroep te doen op catering? Geen probleem! Wij gaan prat op onze persoonlijke service waarbij we voor elke klant een offerte op maat kunnen maken.

EIGEN CATERING VOOR EEN FULL SERVICE BELEVING

Wij staan volledig zelf in voor de catering. Er zijn diverse keuzemogelijkheden: van een stevige start van de dag, een gezonde lunchbreak of een receptie met hapjes. Creatief en vol energie gaan we aan de slag. We zitten ook graag samen voor een aanbod op maat.

HOE HET BEGON

Bouwlab

Het Bouwlab wordt opgericht naast de Bouwcampus in het Wetenschapspark in Diepenbeek. Het centrum onderzoekt nieuwe toepassingen binnen de bouw en geeft praktijkgerichte ondersteuning.

Lees meer

Construction Academy

Construction Academy | Bouwacademie is een EFRO-project 946 GTI Limburg in het kader van het SALK, een demonstratieproject met focus op duurzaam en energie- efficiënt bouwen.

Lees meer

Opnamestudio

Op de Bouwcampus is een studio voorzien waar er professionele videoboodschappen en webinars kunnen worden opgenomen met professionele ondersteuning.

Lees meer