Overslaan en naar de inhoud gaan
Embuild Jong Limburg

Embuild Jong

Embuild Jong Limburg

Embuild Jong Limburg – opgericht op 18 januari 1988 - verenigt jonge Limburgse aannemers om contacten en ontmoetingen onder aannemers te stimuleren, onderlinge collegialiteit te bevorderen en specifieke problemen te onderzoeken. We focussen op aannemers en kaderleden tussen 21 en 40 jaar van bouwbedrijven uit alle deelsectoren, zowel de algemene bouw als de wegenbouw en de afwerkingsbedrijven.

Embuild Jong Limburg is een lerend netwerk waar collega’s elkaar kunnen versterken. Collegialiteit is belangrijk, zowel bij formele als informele activiteiten. Embuild Jong Limburg zorgt voor de instroom van gemotiveerde mensen die zich willen inzetten voor de beroepsorganisatie. Tevens dienen we ook een netwerk op te starten, zodoende we een spreekbuis worden binnen de algehele bouwsector. Het is aan de jongeren om de kansen die er liggen te grijpen.

"Een open, toegankelijk en dynamische netwerk van en voor jonge geëngageerde ondernemers in de bouw die lid zijn of lid worden van Embuild Limburg"

Werkgroep Embuild Jong Limburg

18 jonge bouwondernemers verenigen zich in de gloednieuwe werkgroep van Embuild Jong Limburg. Deze werkgroep heeft als doel om de ondernemersvaardigheden van de jonge ondernemers verder te ontwikkelen en te groeien als ondernemer binnen het bedrijf. Dit initiatief wordt gesteund door 3 ervaringsdeskundigen uit de sector, die als coaches en mentoren zullen fungeren.

De werkgroep zal zich richten op verschillende onderwerpen die relevant zijn voor de bouwsector, zoals duurzaamheid, digitalisering, innovatie en ketensamenwerking. Door middel van workshops, trainingen en discussies zullen de jonge ondernemers hun kennis en vaardigheden op deze gebieden verder ontwikkelen. Zo zullen ze bijvoorbeeld leren hoe ze hun bedrijf kunnen optimaliseren en innovatieve oplossingen kunnen vinden voor de uitdagingen waarmee de bouwsector te maken krijgt.

Interesse om deel uit te maken van Embuild Jong of de werkgroep?

 

Embuild Jong Limburg is hét netwerk van en voor de Bouw. Het biedt een open, toegankelijk en dynamisch platform voor jonge geëngageerde ondernemers en managers om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen. En dit op een aangename manier.

Ben jij jonger dan 42 jaar, en wil jij ook deel uitmaken van Embuild Jong?

Verantwoordelijke Embuild Jong Limburg


<span>Vince Feytongs</span>
Vince Feytongs
Adviseur Transformatie Bouw Limburg

Bestuur Embuild Jong Limburg

Naam Bedrijf
Roel Coose Eltherm nv
Vicky Dethier Bouwbedrijf Dethier nv
Tom Hoogmartens Hoogmartens Wegenbouw nv
Raf Houben Democo nv
Andreas Hulsteyn Bouwbedrijf Keulen H. nv
Sofie Janssen Bouwbedrijf Janssen nv
Brecht Jehoul Jehoul Bouwonderneming nv
Cerina Marchetta Marchetta nv
Anton Nelis Nelis Wegenbouw nv
Nicolas Smet CVR nv
Tim Vandewinkel B-Hard bvba
Yannick Vangompel Sleurs & Vangompel nv
Jan Geebelen Houben nv
Claus Vertessen Fluentis nv
Cor Wuyts Wuco bv
Brecht Zang Aquapura
Julie Haesevoets Hako Boringen nv
Kirsten Weygers Bouwservice nv

  HOOFDSPONSORS EMBUILD JONG LIMBURG

SPONSOR