Overslaan en naar de inhoud gaan
Embuild

Embuild

Limburg

 

Embuild Limburg bekommert zich al vele decennia om al wat reilt en zeilt in en rond de bouwsector in haar regio. Kennis, innovatie, toekomst. Dat is waar Embuild Limburg voor staat en wat ze uitdraagt in haar activiteiten en opleidingen. Ontdek en ervaar het zelf.
 

Ontdek de voordelen van een lidmaatschap
14

Opleidingen

Embuild Limburg staat garant voor kwalitatieve opleidingen. Wij bieden zowel opleidingen in open aanbod als opleidingen op maat van je bedrijf. Dankzij samenwerkingsverbanden met Cevora, Constructiv, Volta en Vlaio kunnen wij u opleidingen en webinars aan zeer interessante prijzen aanbieden.

Lees meer
15

Projecten

Ontdek onze gerealiseerde projecten binnen Embuild Limburg. Bij Boost bouw Limburg krijgen Limburgse bouwbedrijven de kans om de komende twee jaar intensief te gaan werken rond de belangrijkste uitdagingen in de sector. BRICS biedt kmo-professionals uit de bouwsector de kans om elkaar ontmoeten, inspireren en adviseren.

Lees meer

Onze structurele partners

AdLex

De ceuster

deloitte private

federale verzekeringen

groep palmaers

GroupS

itzu logo

KDP

Mensura

atrium

BC AFB

De Bouwcampus beschikt over een multifunctionele infrastructuur en heeft alles wat u nodig heeft. Wij bieden u een campus aan met modern comfort, toegesneden op de specifieke verwachtingen van de huidige bezoekers. Onze veelzijdigheid aan zalen biedt voor ieder wat wils, gaande van vergaderzalen met een capaciteit van 12 personen tot een conferentiezaal die plaats biedt voor maar liefst 300 personen. Bovendien beschikt de Bouwcampus over in house catering, zodat elk event perfect gecombineerd kan worden met een aanbod op maat.

Lees meer