Overslaan en naar de inhoud gaan
Structurele Partners

Structurele partners

Onze structurele partners vormen een integraal onderdeel van Embuild Limburg. Zij staan ons op verschillende manieren bij met kennis, financiële steun en intensieve betrokkenheid.

Wat willen wij bereiken met een partnership? Vooral samenwerking op inhoudelijk vlak! Onze structurele partners helpen de visie van Embuild Limburg te realiseren. Iedere organisatie is gespecialiseerd in één of meerdere domeinen, door een partnership aan te gaan willen wij de knowhow van alle partners actief kenbaar maken aan onze leden. Zo hopen zij onze leden korter bij de experts te brengen. Leer hen hier wat beter kennen.

 

KPD is marktleider in ERP voor algemene bouw, renovatie, wegenbouw, installatie & projectontwikkeling. BouwOffice Solutions: uw administratie verloopt correct binnen één software. Vanaf het importeren van de meetstaat tot en met de oplevering van het project.
www.kpd.be
 

 

Deloitte is een professionele dienstverlener voor kmo’s en familiale ondernemingen. Wij zijn georganiseerd rond een aantal competenties waarmee we onze klanten adviseren, begeleiden en helpen groeien.
www.deloitte.be
 

 

Als verzekeraar zijn we nauw verbonden met de bouwsector. Meer dan 100 jaar geleden zijn we opgericht door 13 bouwondernemers, en nog steeds is deze sector sterk vertegenwoordigd in de Raad van Bestuur. Meer dan welke andere verzekeraar ook kunnen we dus zeggen dat de bouw in ons DNA zit.
www.federale.be

 

 

Als grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk van België houdt Mensura medewerkers beter, langer en gezonder inzetbaar. Met advies en oplossingen op maat van de bouwsector zorgen we voor een positieve invloed op de productiviteit van medewerkers.
www.mensura.be
 

 

Starter? Zelfstandige of werkgever? Eén vertrouwenspersoon zorgt ervoor dat al het nodige op HR-vlak voor u wordt gedaan. Van payrolling, sociaaljuridische begeleiding en advies tot dagelijkse coaching.
www.groups.be
 

 

Met twee kantoren in Genk en één in Bree is Adlex ondertussen uitgegroeid tot een team van 26 advocaten, een office manager en 12 medewerkers, en wil het zich verder profileren als partner van het bedrijfsleven. Al geruime tijd richten wij ons op de bouwsector en ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Die expertise willen wij blijven omzetten naar de praktijk en de aandacht wekken voor zekere facetten van het recht waar de bouwonderneming, klein of groot, geconfronteerd mee wordt of kan worden.”
www.adlex.be
 


Palmaers Vakhandel is een echte one-stop-shop. Kritische ondernemers kunnen bij ons betrouwbare en kwalitatieve machines en gereedschap kopen of huren van verschillende topmerken en dat aan erg interessante prijzen. Van klein handgereedschap voor huishoudelijk gebruik, tot extreem professionele machines voor de bouwsector. We bieden bijvoorbeeld ook gereedschapsherstellingen, machineverhuur en eigen leaseformules aan.
www.palmaersvakhandel.be
 

 

ITZU [It's you] is een cluster van sterke partners in people business. Van uitzendarbeid tot werving en selectie, van poets- tot thuishulp, van loopbaanbegeleiding tot outplacement. Bij ITZU zetten we dingen in beweging. Een beweging vooruit. Proactief en innoverend. Dat is wie we zijn en wat we doen. And ITZU, we care about.
www.itzu.eu
 

 

 

De Ceuster Bouwmachines is exclusief importeur van de Italiaanse bouw- en torenkranen Gru Dalbe, producent van bouwmachines en werfleverancier.
www.deceuster.be

 

Atrium werd in 2010 opgericht en is intussen uitgegroeid tot een van de grootste private opleidingscentra in België. Ze vergroten de veiligheid op de werkvloer met hun veiligheidsopleidingen.
www.atriumopleidingen.be