Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitaliseren

DIGITALISERING IS DE STANDAARD

Geen bedrijfsmodel meer zonder digitalisering? Dat klopt. Digitalisering is de standaard wanneer je nog concurrentieel wenst te blijven. Klanten, middelen en omgevingen zijn volledig aan het veranderen waarbij digitale tools vaak niet meer weg te denken zijn. Maar waarom? Wel daarom. Het is nu eenmaal gebeurt en het zal niet meer stoppen. Welk principes hanteer je best voor uw volgende verdienmodel? Wel dat lees je verder in deze infografic. Nog vragen? Maak hier gerust eens een afspraak

SMART

Heb jij een nieuw product of service, zorg dan dat het slim van zichtzelf is. Machine Learning, Artificiële intelligentie, Sensordata,... helpen hierbij.

 

UNIVERSAL DESIGN

Het moet vooral beter zijn. Minder hinder, sneller of een one stop shopzijn vaak het minimum. Een eenvoudige upgrade voldoet al niet meer. Wanneer iets niet gemakkelijk in gebruik is kan het haast vergeten. Outside the box denken is daarom de nieuwe norm.

 

SAMENWERKEN

Wil je voorloper blijven, dan is snel innoveren je beste troef. Dat kan je haast niet alleen. Samenwerking en een echt ecosysteem opbouwen is hiervoor een echte noodzaak.
Denk eens aan BIM of ERP 2 ERP…

 

INNOVATIEF

De kans dat iets nog niet is bedacht is vrij klein. De kans dat het een succes werd is vaak net zo klein. Een innovatief product of service bedenken is één zaak. Maar hier ook nog een succesvol verdienmodel van maken is nog een andere zaak. Op de hoogte zijn en blijven van trends is dan ook een must om een innovatief verdienmodel te vinden en op de markt te zetten.