Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom Atrium Opleidingen

Embuild Limburg verwelkomt Atrium Opleidingen als nieuwe structurele partner. 

Atrium werd in 2010 opgericht door Pablo Coosemans en is intussen uitgegroeid tot een van de grootste private opleidingscentra in België. Het recept voor dat succes? Het de klant en zijn werknemers zo gemakkelijk mogelijk maken om de arbeidsveiligheid te vergroten op de werkvloer. En dit door een aanbod op maat en door de opleiding zo dicht mogelijk bij de klant te organiseren.

Zaakvoerder Pablo Coosemans is alvast enthousiast over het partnership: “Meer dan 10 jaar geleden heb ik samen met de toenmalige Confederatie Bouw de veiligheidsopleidingen voor arbeiders in Limburg opgestart. Met dit partnership is de cirkel dan ook rond. En dit is een gigantische win-winsituatie geworden! Atrium is van een startend opleidingscentrum een toonaangevende speler in de opleidingsmarkt geworden." 

“Wij zijn ten zeerste opgetogen om Atrium te verwelkomen als structurele partner”, stelt Chris Slaets, gedelegeerd bestuurder van Embuild Limburg. “Met Atrium als partner breiden we onze poel van structurele samenwerking verder uit en geven we tegelijk deze ambitieuze onderneming in Limburg de kans om haar groeiambities en deze van Embuild Limburg verder uit te werken.”

Meer info over Atrium kun je hier vinden.

Naast Atrium zijn KPD, Deloitte, Federale Verzekering, Mensura, Group S, Adlex, Groep Palmaers, ITZU, Proximus en De Ceuster al langer structureel partner van Embuild Limburg.