Overslaan en naar de inhoud gaan
Haal voordeel uit je lidmaatschap

Haal voordeel uit je lidmaatschap

hand advies

Advies op maat

Je kan bij ons terecht voor alles wat met je beroep te maken heeft. Heb je een vraag op juridisch, sociaal, milieu, veiligheid, fiscaal of economisch vlak. Dan geven wij je advies:  correct en to-the-point, zonder veel tralala en zonder doorverwijzen. Zo vermijd je fouten of opzoekwerk die je tijd en geld kosten.

Onze adviseurs
info

Informatie van dag tot dag

Door je lidmaatschap ben je steeds op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in de bouwsector! Via het maandblad Embuild Magazine, dagelijkse nieuwsbrief Bouwflash, infosessies, webinars, blogs, persberichten, themapublicaties, sectortijdschriften voor o.a. schrijnwerk, ruwbouw, hvac, elektriciteit, schilderwerken, parket ...

Nieuws uit de sector
belangen

Behartiging van jouw belangen

Als meest invloedrijke organisatie van de bouwsector komen wij voor je op bij de overheid en belangengroepen en zorgen dat jouw stem wordt gehoord. Zowel voor je specifieke beroep, als op lokaal, regionaal en federaal vlak! Want samen staan we sterk! 

Persberichten
juridisch

Juridische bijstand en opvolgen wanbetalers

Onze juridische experts helpen je graag bij het opvolgen van slechte betalers, tussenkomst bij disputen met klanten, algemeen juridisch advies, nazicht van contracten, modelovereen-komsten, bouwwetgeving, reglementering overheidsopdrachten ...

Onze adviseurs
administratie

Administratieve formaliteiten en dossiersamenstelling

Onze adviseurs begeleiden je bij de dossiersamenstelling voor jouw erkenning als aannemer, omgevingsvergunning, transportdossier, opstart van een bouwfirma, omvorming van éénmans-zaak naar vennootschap ... Door onze jarenlange ervaring is je dossier bij ons in de beste handen!

Onze adviseurs
voordelen

Exclusieve voordelen en kortingen

Veel leveranciers - in alle vakgebieden - kennen kortingen of voordelen toe aan leden van Embuild. Zo geniet je korting op een tankkaart, ehbo- en veiligheidsmateriaal, werkkledij, telefonie, software, pretparken ... . Je kan bij ons ook terecht voor gratis werfborden en veiligheidshesjes.

Kortingen en voordelen
Opleidingen

Marktleider in bouwopleidingen

Ruim aanbod voor zaakvoerders, arbeiders en bedienden. Zowel in open aanbod als op maat van de firma. Erkend voor tussenkomsten zoals kmo-portefeuille, winteropleiding, Cevora, Constructiv, Volta ... Als lid ontvang je steeds een mooie korting!

Check het aanbod
promotie

Promotie van je bedrijf via Buildyourhome

Een mooi en gratis visitekaartje op onze bouw- en verbouwsite buildyourhome.be waar je je activiteiten, contactgegevens, logo en foto's kan aanvullen. Deze website wordt extra gepromoot op vakbeurzen en via sociale media, magazines en tv-kanalen.

Buildyourhome
Netwerking

Netwerking

Via de vele lokale en nationale activiteiten, infosessies en events kom je in contact met 2.200 collega's in Limburg en meer dan 16.000 nationaal. Kom naar het Bouwforum, onze vakbeurzen, informatiesessies en netwerkevents of neem deel aan één van onze projecten zoals BRICS of Boost Bouw Limburg.

Agenda
databank

Toegang tot de bouwdatabank

Exclusieve toegang tot de website www.embuild.be, dé online databank voor de bouwsector, omdat kennis van zaken belangrijk is! Je kan er ook alle Belgische bouwbedrijven zoeken en controleren (financiële fiche, erkenning, artikel 30bis ... ) en ook heel wat modeldocumenten en attesten downloaden.

Bouwdatabank
promotie

Promotie van de sector

Tijdens Open Wervendag en met de campagnes #werfze en #safetymypriority tonen wij aan dat onze sector niet alleen bijzonder boeiend is maar ook veilig, toekomstproof en een grote jobprovider.

#werfze